Påskdagen

05.30 ringde klockan! Upp göra sig iordning, äta frukost. Och vänta på att syrran skulle bli klar! Vid kvart i sju rullade bilen iväg mot Jönköping med mig, lollo och Albin. Det blev en lång färd i dimma och vi konstaterade ganska snabbt att de tidsangivleser som står på nätet inte stämmer. Straxt efter nio var vi i Jönköping och fick då köra en runda på stan för att vänta ut tiden. Mässan öppnade ju inte förren 10. Väl på mässan så var det dunk som mötte en. Så mycket dunk att när vi väl kom ut ur första hallen och kunde gå mot lugnare delar. så var det jätteskönt. Det fanns bilar av alla dess slag och mycket fint var det att titta på. Dessutom var det mycket bra mässpriser på det mesta. Det jag inhandlade var tillsammans rabbaterat med över 700 kronor. Inte illa. Det blev en ny stereo, ett ordentligt sett med polering/vax/tvätt till bilen. Och lite lågnivåkablar. Härligt härligt. Längre ner kommer lite bilder från mässan! Fler går att se på min Bilddagbok. Sök på ramispower uppe i högra hörnet och klicka på 12 April.
 Efter nästan 3 timmar inne på mässan hade vi sett allt och var lite snopna. Vad skulle vi göra nu? Det blev att lämna mässan och leta upp McDonalds där vi stötta på Kapten Filling. Eller rättare sagt han som spelar kapten filling, han som har det där hypnos programmet på 3:an! Det måste vara kul för hans barn, som också var med, att ha kapten filling till farsa!
 Efter maten blev det en rejäl sväng på A6! In i butiker, ut ur butiker. Jobbigt! Sen bar det av hemmåt. Efter ett antal mil när vi började närma oss Nybro trakten så kom det plötsligt en kö. Det hade hänt en trafikolycka en bit fram och brandkår var på plats. I en halvtimme fick vi vänta innan vi kunde köra. Bilen en Volvo S60 var ensamm men såg inte alltför vacker ut nånstans. Undrar vad som hände. Det var blod på utsidan av sidokrockkudden. Så visst måste det var en ordntlig smäll i diket. Nästan exakt 12 timmar efter att vi lämnat Kalmar var vi hemma. 44 mil senare. Då var det bara att koppla in nya stereon och njuta!













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0