Båtsemester - Etapp 3

Dag 3 så vaknade vi upp till en strålande solskensmorgon, med spegelblankt vatten! Efter att ha njutit en stund så begav vi oss vidare. Vi styrde kosan mot Idö. En ö straxt utanför Västervik som förr i tiden var en stor lotsö! Nu för tiden är den kanske mest känd för sin Skärgårdskrog som för det mesta är fullsatt. Skärgårskrogen ligger förresten på toppen av berget med en fantastiks utsikt! Där avnjöt vi en härlig middag, jag valde varmrökt lax med färsk potatissallad! Jag tor bannemig inte att jag har ätit något godare. McDonalds släng er i väggen!
 Efter det blev det en liten tupplur, innan vi begav oss mot Västervik. Efter att ha puttrat fram i 8 knop några dagar, så gasade vi äntligen upp lite redigt och färdades i 22 knop på vägen in till Västervik!
 Tur var det att vi hade reserverat plats för hamnen var avstängs för alal utom oss. Och vi fick vår vanlig plats. Vi mötte också upp familjen Svensson, Avander och Bard, där i gästhamnen. På kvällen blev det en härlig middag för alla 17 på restaurang Bubbel. Trots att vi örbeställde maten fick vi vänta i 50 minuter på förrätten. Dåligt. Men vi fick ju i allafall maten.
 Kvällen blev det en liten runda in till den ganska öde staden! Några bilder från dagen!



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0