Båtsemester - Etapp 6

Ytterligare en dag i Västervik. Blåste riktigt ordentligt på förmiddagen, men började lugna ner sig lite till att bli en riktigt lugn kväll med stilla vatten. Härligt nu vänder vädret!
 Blev en ganska kul dag. På eftermiddagen tog vi en busstur till Lysingsbadet för att spela lite minigolf! Det var norra europas största äventyrs minigolf. Men jag slår vad om att det finns 20 likadana anläggningar i norra Europa. Det var ingen speciell bana så, men det var kul i alla fall.
 Lite bad och bastu när vi kom tillbaka till Gästhamnen, efter två helt galna bussturer med Sveriges värsta busschaufför. Det kanske kunde bli ett nytt TV-program. Fatta grymt. alla av de deltagande blir av med jobbet. Förutom den som vinner han får högre lön och bussbolagen sliter i honom.
 Middag avnjöts ännu en gång på Bubbel. Blev enbart en stor toastskagen för min del. Men det räckte faktiskt! Senare ringde vi hit en polare till Erik som kastade sig i bilen och körde upp. Det blev en härlig kväll som slutade någon gång när det nästan var ljust! Härligt!
 Inga bilder från dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0